Vintrene i Norge kan være uforutsigbare og skape store problemer for mange. Usikre værprognoser gjør det umulig å planlegge for behov knyttet til måking, brøyting og strøing. Vi utfører alle typer vinterdrift effektivt og enkelt. Du kan legge bekymringene på hylla med FM Vei og Transport AS på laget.

Trenger du snørydding av parkeringsplass, industriområde eller foran kontorbygg? Vi har mange års erfaring med brøyting og tilbyr komplett snørydding – fra snøbrøytingen og snøfresing til flytting, fjerning og bortkjøring av snø, alt ettersom hva dine behov er.

FM Vei og Transport AS har maskiner som enkelt håndterer større brøyteoppdrag for vei, og bortkjøring av snø, samt opphauging av snø, enten til et egnet sted på den aktuelle eiendommen eller til egne godkjente depoter for snø. Dette gjør oss til det perfekte alternativet for bedrifter, organisasjoner og borettslag som trenger snøbrøyting på områder som ikke kan måkes for hånd.

Før vi starter snøbrøytingen utarbeider vi et brøytekart sammen med kunden, slik at det ikke skal være noen tvil om hvilke områder kunden ønsker brøytet og hvor snøen skal fjernes. Denne avtalen holder vi oss til gjennom hele vintersesongen.